STAVILI MU PRISLUŠLIVAČ U ĆELIJU! Novi detalji ubistva čuvenog škaljarca na Pagu - ipak više osoba bilo umešano u likvidaciju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 16:41

STAVILI MU PRISLUŠLIVAČ U ĆELIJU! Novi detalji ubistva čuvenog škaljarca na Pagu - ipak više osoba bilo umešano u likvidaciju?

Tužilaštvo sa novim dokazima traži da se optužnica za ubistvo prekvalifikuje u teško ubistvo iz koristoljublja

Danas je na Županijskom sudu u Zadru nastavljeno suđenje 29-godišnjem Dušku Tanaskoviću iz Kragujevca, optuženom za likvidaciju 39-godišnjeg državljanina Crne Gore Gorana Vlaovića na Zrću.

Suđenje je nastavljeno čitanjem dopunskog lekarskog nalaza iz Beograda, a reč je o dopuni psihijatrijskog veštačenja.

Podsetimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je je Tanaskovićev advokat Vinko Gulišija na poslednjem ročištu održanom 14. juna tražio dopunsko psihijatrijsko veštačenje.

Veštaci su se složili kako je Tanasković u vreme ubojstva bio računljiv. Ali, Gulišija je rekao kako veštaci nisu imali uvid u dokumentaciju da Tanasković ima sumanute ideje. Predložio je da se dostavi kompletna dokumentacija o njegovoj bolesti iz KBC-a Kragujevac.

Kako piše Zadarski, tužilaštvo je nove dokaze prikupilo postavljanjem prisluškivača u ćeliju u kojoj je boravio Tanasković. Zbog iznošenja novih dokaza rasprava će se opet odložiti.

Utvrđeno je da je u krivičnom delu učestvovalo više osoba i da je on za ubistvo trebalo da dobije novčanu nagradu. Zbog toga traže da se optužnica za ubistvo prekvalifikuje u teško ubistvo iz koristoljublja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.