STARI NEPRIJATELJI SE VRAĆAJU I PALE SRBIJU: Vučić razotkrio strani faktor koji stoji iza protesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 23:55

STARI NEPRIJATELJI SE VRAĆAJU I PALE SRBIJU: Vučić razotkrio strani faktor koji stoji iza protesta

Mnoge zemlje targetirale su Srbiju kao svog protivnika, kao zemlju koju treba urušiti što više.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je poručio da mirnim putem može sve, ali da opozicija ne sme da se bavi nasiljem i terorizmom, te da je u proteste umešano više stranih faktora na različite načine.

- Napravićemo analizu zemalja koje su targetirale Srbiju i njihovih medija - kaže Vučić.

On se posebno osvrnuo na Hrvatsku istakavši da je Zagreb nervozan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer ih čeka pad od 11 odsto BDP-a.

Predsednik Srbije je rekao da zvanično nije dobio bilo kakvu informaciju da je 50 kriminalca iz Crne Gore moglo da dođe sa ciljem da izazove haos. On je iz Pariza rekao da je dovoljno da pogledate medije u inostranstvu i da vidite koje zemlje su targetirale Srbiju kao svog protivnika, kao zemlju koju treba urušiti što više.

- Videćete histerične tekstove, a mi ćemo napraviti analizu po tom pitanju i pokazati je celom svetu - rekao je Vučić i dodao da će ljudi biti iznenađeni koliko je iz pojedinih zemalja u okruženju napravljeno tekstva protiv Srbije i njenog rukovodstva.

Kazao je da se nesumljivo to vidi i na primeru Hrvatske, ali da on razume njihove frustracije, jer će ove godine imati negativni rast od minus 11.

- Ako tako nastave, mi možemo i ove godine da ih prestignemo, a ne sledeće, kao što sam najavljivao - primetio je Vučić, dodajući da ćemo to postići radom, energijom, znanjem.

- Vi samo pokazujte nervozu, frustraciju, mržnju, a ja sam veoma zadovljan, jer znam da sam obavio dobar posao za Srbiju. U ovoj muci to mi je uvek najdraža vest kada vidim pokušaje da naprave od Srbije balkansko ruglo, a kada pogledam rezultate onda to malo teže ide - zaključio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.