STARA PRAVILA ZA JAVNI PREVOZ I DALJE VAŽE: Oglasila se gradska uprava - poznato kad na snagu stupaju promene

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 19:31

STARA PRAVILA ZA JAVNI PREVOZ I DALJE VAŽE: Oglasila se gradska uprava - poznato kad na snagu stupaju promene

Otvaranje ponuda je 4. maja 2023. u 12 sati u Knez Mihailovoj broj 5 u Beogradu.

Sekretarijat za javni prevoz obaveštava građane da dok se ne steknu svi pravno formalni uslovi i ne završe sve procedure oko usvajanja novog cenovnika i novog načina kupovine karata, ostaju da važe postojeća pravila vezana za javni prevoz.

- Odlukom Skupštine Grada Beograda data je saglasnost na jednostrani raskid ugovora i stekli su se uslovi da se zvanično formira novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sistem javnog prevoza, kako zonski i tarifni sistem tako i novi cenovnik javnog prevoza - počinje saopštenje, a u nastavku kažu:

- Nakon što budu formalno usvojene nove tarife i cene javnog prevoza, javnost će biti blagovremeno obaveštena o mogućnostima kupovine karata i svim ostalim važnim informacijama o novom sistemu javnog prevoza. Sva pravna lica koja su kupovala mesečne karte svojim zaposlenima, blagovremeno će kontaktirati sa Javnim komunalnim preduzećem "Naplata prevozne usluge Beograd" i uputiti ih u novi sistem funkcionisanja - navedeno je u saopštenju.

Podsetimo, Javno komunalno preduzeće "Naplata prevozne usluge Beograd" raspisalo je javni poziv za nabavku softvera i opreme, kao i usluge ugradnje opreme u vozila gradskog prevoza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.