STANJE JE I DALJE KRITIČNO: Lekari se BORE ZA ŽIVOT devojčice (10) koju je udario ALKOHOLISANI VOZAČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANJE JE I DALJE KRITIČNO: Lekari se BORE ZA ŽIVOT devojčice (10) koju je udario ALKOHOLISANI VOZAČ

Nesreća se dogodila u nedelju ujutru.

Nesreća se dogodila u nedelju ujutru, kada je V. P. (32) "audijem" proleteo kroz crveno svetlo i zakucao se u "reno klio", za čijim volanom je bio V. C., dok je njegova desetogodišnja unuka sedela na zadnjem sedištu

Desetogodišnja devojčica, koja je povređena u nesreći u kojoj je njen deda V. C. (77) poginuo, nalazi se u teškom stanju u KC Vojvodine u Novom Sadu i lekari se bore za njen život.

Podsetimo, nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dogodila u nedelju ujutru, kada je V. P. (32) "audijem" proleteo kroz crveno svetlo i zakucao se u "reno klio", za čijim volanom je bio V. C, dok je njegova desetogodišnja unuka sedela na zadnjem sedištu. Od težine povreda deda je odmah preminuo, a unuka je prebačena u bolnicu.

- Devojčica je primljena s teškim povredama i nalazi se u vrlo teškom stanju. Radi se o izuzetno opasnim politraumatskim povredama glave i stomaka i lekari se od prijema bore da je spasu - rečeno je u bolnici.

Inače, V. P. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

- Istraga je utvrdila da je on vozio pod dejstvom alkohola, a izmereno mu je više od dva promila alkohola u krvi - dodao je izvor iz istrage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.