STANIVUKOVIĆ OSUMNJIČEN ZA KRIVIČNO DELO! Gradonačelnik Banjaluke u četvrtak mora u policiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 22:27

STANIVUKOVIĆ OSUMNJIČEN ZA KRIVIČNO DELO! Gradonačelnik Banjaluke u četvrtak mora u policiju

Policijska uprava Banjaluka uputila je danas poziv za saslušanje gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću.

Izvor iz Policijske uprave Banjaluka navodi da je Stanivuković pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog za krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

- Saslušanje Stanivukovića zakazano je za 29. april u 11 časova u Policijskoj upravi Banjaluka u centru grada - naveo je izvor iz banjalučke Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uprave.

Kako se saznaje, radi se o nedavnom protestu ugostitelja i drugih nezadovoljnih radnika u Banjaluci, samo nije poznato zašto je gradonačelnik označen kao osumnjičeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanivuković pozvan na saslušanje zbog kršenja mera

Izvor: B92, 26.Apr.2021

Policijska uprava Banjaluka uputila je danas poziv za saslušanje gradonačelniku Drašku Stanivukoviću zbog nepoštovanja epidemioloških mera..."Poziv za saslušanje Stanivukoviću je upućen zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije", rekla je portparol Policijske uprave Danijela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.