STANISLAV NA MONSTRUOZAN NAČIN UBIO DEVOJKU: Pretukao je, izbacio na ulicu i UŽIVO prenosio njenu smrt - od gnusnih scena svima pripalo muka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 16:55

STANISLAV NA MONSTRUOZAN NAČIN UBIO DEVOJKU: Pretukao je, izbacio na ulicu i UŽIVO prenosio njenu smrt - od gnusnih scena svima pripalo muka (VIDEO)

Popularni ruski jutjuber osuđen je na šest godina zatvora zbog smrti svoje devojke, javili su mediji.

Stanislav Rešetnjak, koji je izvodio različite vratolomije na JuTjubu, pretukao je svoju devojku Valentinu Grigorjevu i naterao je da sedi napolju po hladnom vremenu u donjem vešu i sve to prenosio uživo u decembru 2020. godine.

Bolničari su Grigorijevu (28) proglasili mrtvom, dok je hiljade ljudi u prenosu uživo gledalo njenu smrt. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kasnije saopštila da je preminula od povreda glave, a lekarskim pregledom je utvrđena traumatska povreda mozga, cerebralno krvarenje i više modrica po telu.

Sud u Ramenskom saopštio je da je Rešetnjak (30) proglašen krivim za ubistvo iz nehata. Državna novinska agencija TASS javila je da će Rešetnjak biti poslat u zatvor maksimalnog obezbeđenja.

Nije odmah bilo jasno da li Rešetnjakova odbrana planira da uloži žalbu na njegovu kaznu.

Smrt Grigorijeve koja je prenošena uživo bacila je svetlo na uznemirujući JuTjub trend poznat kao "striming smeća" gde kreatori dobijaju novac da emituju nasilne i ponižavajuće radnje. Drugi gnusni slučajevi ovog trenda uključivali su jutjubere koji su živog sahranili beskućnika i udarili ženu licem o sto u restoranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.