STAJE NA LUDI KAMEN: Kristijano Ronaldo zaprosio devojku

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAJE NA "LUDI KAMEN": Kristijano Ronaldo zaprosio devojku

Jedan od najboljih fudbalera na planeti i igrač Juventusa, Kristijano Ronaldo (33), odlučio je da stane na "ludi kamen" Jedan od najboljih fudbalera na planeti i igrač Juventusa, Portugalac Kristijano Ronaldo (33), odlučio je da stane na "ludi kamen".Kako navodi britanski portal "Miror", Ronaldo je zaprosio špansku manekenku Georginu Rodrigez (24), koja je rekla "da". Ona se pre godinu dana porodila i donela na svet njihovu ćerkicu Alanu Marinu, koja je Ronaldovo četvrto >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dece. Pročitajte još - Kristijano Ronaldo postao otac četvrti put "Kristijano je zaprosio Georginu, i biće venčanja, ali malo ljudi zna sve detalje. Jedino što je poznato jeste da je ona već isprobala nekoliko venčanica", kazao je izvor blizak paru za portugalski list "Koreijo da Manja".Kristijano i Georgina trenutno žive u Italiji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijano Ronaldo staje na ludi kamen (FOTO, VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2018

Fudbaler je zaprosio manekenku Georginu Rodrigez, sa kojom odgaja četvoro dece...Ronaldo i Georgina su nedavno proslavili prvi rođendan zajedničke kćerkice Alane, i nedugo zatim fudbaler ju je iznenadio prstenom...¡Vamos papá hermoso! Bendecidos Mamá enamorada #dulcessueños .. #FINOALLAFINE @cristiano..A...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.