ŠTA SNIMATE? Elez BESNO PSOVAO pri ulasku na aerodrom u Sarajevu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 23:10

"ŠTA SNIMATE?" Elez BESNO PSOVAO pri ulasku na aerodrom u Sarajevu (FOTO/VIDEO)

Na aerodromu je bio prisutan veliki broj policajaca.

Darko Elez (41) izručen je danas iz Republike Srbije u Bosnu i Hercegovinu, a helikopterom je prevezen na aerodrom u Sarajevu.

Njegovo sletanje na sarajevski aerodrom danas je odlagano jer mu je pozlilo na aerodromu, te mu je odmah pružena medicinska pomoć. Podsetimo, na sarajevskom aerodromu danas je bilo opsadno stanje i preko stotinu policajaca bilo je prisutno.

Pri ulasku na sarajevski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aerodrom Elez je uz psovku dobacio: "Šta snimate?"

Kako navode tamošnji mediji, izručenje u BiH realizovali MUP RS-a, Sudska policija BiH i Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) uz koordinaciju Interpola.

- Nakon izručenja, Elez je uz visoke mere sigurnosti transportovan u kompleks pravosudnih institucija BiH, gde će biti predat postupajućem tužitelju Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, državni kriminal i korupciju. Posle ispitivanja osumnjičenog, tužilac će odrediti dalje aktivnosti - navodi se u saopštenju nadležnih.

On je uhapšen samo posle nekoliko nedelja po dolasku Aleksandra Vulina na mesto ministra unutrašnjih poslova i nakon što je Aleksandar Vučić objavio rat mafiji.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu je polovinom februara pravosnažno odlučio da su ispunjeni uslovi za izručenje Eleza BiH, koja ga traži zbog niza krivičnih dela organizovanog kriminala. Srpsko pravosuđe odobrilo je danas izručenje Darka Eleza Bosni i Hercegovini koji je uhapšen krajem decembra prošle godine u beogradskom naselju Batajnica.

Darko Elez, jedan je od optuženih u okviru predmeta "Lutka" u kojem su optuženi procesuirani za ubistva, pokušaje ubistva, pljačke transporta novca i druga krivična dela, dok je optuženi Elez bio nedostupan.

Tužilaštvo BiH radi na opsežnom predmetu organizovanog kriminala koji se odnosi na osumnjičenog Eleza i druge osobe koje su pod istragom zbog teških kaznenih dela organizovanih ubistava, iznuda i drugih kaznenih dela na području Istočnog Sarajeva i BiH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.