ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Užas u Novom Sadu: Muškarac iz čista mira udario deki (70) šamar

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 11:51

ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Užas u Novom Sadu: Muškarac iz čista mira udario deki (70) šamar

Deka nije ni slutio šta će ga sledeće snaći.

Juče je u Novom Sadu u Jevrejskoj ulici došlo do incidenta kada je, kako tvrdi ćerka žrtve, čovek na motociklu udario šamar deki (70) bez poznatog razloga.

Situaciju je na društvenim mrežama podelila ćerka deke i zamolila sve koji mogu da pomognu da se motociklista pronađe.

- Juče oko 16.30 sati u Jevrejskoj ulici preko puta Matijević mesare - kod škole >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pravcu centra došlo je do incidenta. Moj otac je vozio kola beli - citroen. U saobraćaju je bio i motociklista oko 30 godina, bez kacige koji je počeo da viče na mog oca i pokazao mu rukom da stane sa strane. Moj otac je pomislio da je policajac i stao je i otvorio prozor - počinje priču Novosađanka.

Deka nije ni slutio šta će ga sledeće snaći.

- Motociklista je stavio glavu kroz prozor i svom snagom udario mom ocu šamar! Moj otac ima 70 godina. Ako je neko video ili čuo da se dotični pohvalio molim da me obavesti - napisala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.