ŠTA SE DOGAĐA?! Putin trebao da održi govor, pa kasnio TRI sata! Kad je stao pred okupljene, rekao im je OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 18:44

ŠTA SE DOGAĐA?! Putin trebao da održi govor, pa kasnio TRI sata! Kad je stao pred okupljene, rekao im je OVO (VIDEO)

Novo obraćanje ruskog predsednika

Ruski predsednik Vladimir Putin je tri sata kasnio na govor na Tehnološkom forumu u Moskvi. Ovo je prvi put da je Putin održao javni govor od završetka NATO konferencije u Viljnusu, piše Sky News.

Tokom govora je naglasio koliko je važno da Rusija razvija sopstvene tehnologije kako se ne bi oslanjala na Zapad. Kazao je da su protivnici Rusije pokušali da ograniče tehnološke mogućnosti nacije, ali da u tome nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeli.

On je izjavio da Rusija neće odustati i da će ići napred na svoj način, ali bez izolacije od drugih zemalja.

- Naši protivnici su očekivali da ćemo se povući, predati, ali to se neće desiti, kao što često kažemo u takvim slučajevima: Rusija će ići samo napred, i to na svoj način, ali bez izolacije od drugih zemalja. Na spoljne izazove odgovaramo samo jačanjem kvaliteta i efikasnosti rada, širenjem slobode - rekao je Putin na Forumu Tehnologija budućnosti, prenose RIA Novosti.

On je ocenio da zavisnost od stranih tehnologija predstavlja ozbiljnu pretnju po nacionalnu bezbednost, kao i slabljenje i gubitak suvereniteta zemlje.

Forum Tehnologija budućnosti "Računarstvo i komunikacije. Kvantni svet" prvi put se održava u Rusiji od 9. do 14. jula, a glavna tema su kvantne tehnologije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.