Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jul.2023, 19:30

ŠTA SE DESILO Sofiji Uni Manić i Stefanu Mihiću? Prozivali jedno drugo, izneli skandalozne optužbe, a onda MISTERIOZNO NESTALI!

Nekadašnji zadrugari Sofija Una Manić i Stefan Mihić prethodnih nekoliko dana nisu birali sredstva da uvrede i diskredituju jedno drugo.
Sofija Una Manić i Stefan Mihić (Foto: Instagram/stefanmihicdubai) • stefanmihicdubai / Instagram


Podsećanja radi, oni su obavestili javnost o svojoj romansi, da bi do raskida iste >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << došlo nakon svega par dana, ali je onda usledila lavina optužbi sa obe strane, počevši od nasilja, preko bavljenja najstarijim zanatom, pa sve do priznanju o lažiranju veze zarad dobijanja poziva za ulazak u rijaliti šou-program „Zadruga 7 Elita“.
Stefan Mihić (Foto: Screenshot TV Pink)
U toku jučerašnjeg dana su čak pale i prozivke na račun produkcije ovog TV formata, a onda se sinoć desilo nešto čudno, što su primetili svi oni koji prate Sofiju Unu i Stefana na društvenim mrežama.
Sofija Una Manić (Foto: Screenshot TV Pink)
Naime, Manićeva i Mihić, koji inače dnevno podele i do desetak storija na Instagramu, od sinoć su neaktivni na ovoj društvenoj mreži. Nekadašnja zadrugarka se pre 18 sati (u momentu objave ovog teksta) snimala u kolima), dok je bivši zadrugar nešto kasnije bio aktivan na Instagramu, ali nije podelio nikakvu objavu o Sofiji Uni ili „Zadruzi“.
Stefan Mihić (Foto: Screenshot TV Pink)
Da li je reč o pukoj koincidenciji ili pak ima nečeg više od toga, kao što nagađaju teoretičari zavera na društvenim mrežama, spor je korisnika Tvitera.
Stefan Mihić je, podsećanja radi, u poslednjoj jučerašnjoj objavi progovorio o tzv. tarifama, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „JEDNA UZIMA 250, A DRUGA 140 EVRA ZA SAT!“ Stefan Mihić udario na zadrugarke!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.