ŠTA SE DEŠAVA U CRNOJ GORI? Abazović hitno razgovarao sa Mandićem i Kneževićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 22:38

ŠTA SE DEŠAVA U CRNOJ GORI? Abazović hitno razgovarao sa Mandićem i Kneževićem

Dritan Abazović ostaje pri svojim stavovima.

Predsednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović razgovarao je danas sa liderima DF-a Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem o formiranju nove vlade.

Izvor navodi da su oni pokušali da premoste različita viđenja kako treba da izgleda prva vlada koju ne sastavlja DPS mandatar.

Abazović je  ostao na svojim pozicijama čvrste podrške mandataru Zdravku Krivokapiću i ideji da nosilac liste "Za budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crne Gore", čiji je konstituent i DF formira vladu po principima koji do sada figurirali u javnosti, vodeci računa o interesima Crne Gore.

Istovremeno, funkcioneri DF-a su izrazili velike sumnje u sposobnosti Krivokapića i njegovog tima da formiraju spisak ministara nove vlade kao i želju da oni kadriraju.

Narednih dana će se nastaviti pregovori, a funkcioneri DF-a će razgovarati i sa Demokratama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.