Izvor: Blic, 15.Mar.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŠTA PLANIRA SLEDEĆE?" Stanari Vojvode Stepe u strahu: Lopov usred dana ukrao sigurnosne kamere

Sigurnosne kamere ispred kuće jedne Beograđanke zabeležile su lopova koji je usred dana ukrao video nadzor, nekoliko trenutaka pre nego što ih je skinuo i odneo.

- Ispred moje kuće u Ulici vojvode Stepe 474, ukradene su dve sigurnosne kamere, koje su snimale moju garažu, a nestale su i sigurnosne kamere kod mog komšije - kaže za "Blic" Beograđanka Milena Zorić, žrtva ove krađe.

Ona strahuje da je ova krađa možda samo priprema za naredni korak lopova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Plašim se da ovo nije priprema za krađu kola ili neko drugo teže krivično delo - upašena je Milena.

Kamera koju je lopov ukrao, uspela je da snimi njegovo lice, a kako se vidi na snimku, u pitanju je mlađa muška osoba, koji pokušao da sakrije identitet kapuljačom.

Slučaj je prijavljena policiji koja je izašla na lice mesta na napravila zapisnik, ali za sada nije poznato da li je lopov uhvaćen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.