ŠTA NAM UZEŠE, SVE LEPŠI OD LEPŠEG, VIDI MOJ SIN SA NJIMA... Lelek i plač neutešnih majki odjekivao u Malom Orašju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 22:44

"ŠTA NAM UZEŠE, SVE LEPŠI OD LEPŠEG, VIDI MOJ SIN SA NJIMA..." Lelek i plač neutešnih majki odjekivao u Malom Orašju

Najtužniji Đurđevdan u Srbiji

Malo Orašje na večni počinak ispratilo je petoro nastradale dece koje je u krvavom pohodu u četvrtak monstruozno ubio Uroš Blažić (21) na igralištu nedaleko od centra sela. Opelo nastradalima održano je u Crkvi Svetog apostola Vatrolomeja. Povorka stotine prijatelja, drugara ispratila je na večni počinak male anđele.

Reči dece koje paraju srca svih prisutnih su "Da ne mogu da poveruju da nema anđela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojima su do pre dva dana bili nerazdvojni". Uplakana dečja lica kroz suze prepričavaju jedni drugima koliko je teško poverovati da ljudski um može da uradi, ono što je učinio Uroš Blažić prijateljima koje je stotinu puta sretao u selu. Dve majke su se grlile i vikale:

- Šta su nam uzeli. Sve lepši od lepšeg, vidi moj sin sa njima - jecala je neutešna majka.

Podsetimo, Uroš Blažić je krvavi pohod počeo u Malom Orašju, tada je izašao iz kola i ispalio rafal oko grupe okupljenih koja je sedela oko logorske vatre na pikniku. Meci koje je Uroš ispalio umrtili su petoro okupljene dece.

Sve vesti o masakru kod Mladenovca možete pročitati OVDE.

Sve o sahranama tragično nastradalih u Beogradu i Mladenovcu čitajte u našem BLOGU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.