ŠTA JE UPRAVO ISKOČILO NA PUT? Vozači ovo nikada nisu videli, a policija nije mogla da veruje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 10:38

ŠTA JE UPRAVO ISKOČILO NA PUT? Vozači ovo nikada nisu videli, a policija nije mogla da veruje (VIDEO)

Foka na drumu!

Vozači automobila su već navikli da na putevima viđaju pse, mačke, ježeve, veverice, zmije, pa čak se dešava da ispred automobila iskoče srndaći ili jeleni.

Međutim prizor koji je viđen na putu u saveznoj američkoj državi Masačusets zbunio je i vozače sa najvećom kilometražom pod točkovima.

Policija iz Provinstauna je dobila poziv o čudnom stvorenju koje luta putem. Nakon što su došli na lice mesta videli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su da je u pitanju foka.

- Izgleda da se foka izgubila i počela da luta nakon što se zbog oseke voda povukla - napisali su policajci na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

Policajci su pomogli morskom sisaru da pronađe put do vode kako bi se vratio u okean gde i pripada.

- Foka nije povređena i bez problema se vratila u svoje prirodno stanište -  navodi se u policijskoj objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.