ŠTA JE SA OCEM MONSTRUMA IZ MLADENOVCA? Ovo je najnoviji predlog Tužilaštva - njegova odbrana će vas šokirati

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 17:49

ŠTA JE SA OCEM MONSTRUMA IZ MLADENOVCA? Ovo je najnoviji predlog Tužilaštva - njegova odbrana će vas šokirati

Zločin od koga se Srbija nikada neće oporaviti.

Više javno tužilaštvo u Smederevu danas je sudiji za prethodni postupak predložilo da produži pritvor ocu Uroša Blažića (20) koji se sumnjiči da je 4. maja u selima Malo Orašje i Dubona ubio devetoro i ranio 13 meštana.

Otac Uroša Blažića sumnjiči se da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Njemu pritvor ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 5. jula i tužilaštvo je predložilo sudu da mu produži pritvor. Istraga je i dalje u toku i ostalo je da se sasluša još nekoliko svedoka - potvrđeno je za medije.

Podsetimo, starijem Blažiću se na teret stavlja da je u objektima u kojima je živeo i koristio ih, neovlašćeno držao veću količinu vatrenog oružja, municije, eksplozivnih materija i delova za oružje, pri čemu postoji sumnja da je neovlašćeno nabavio i držao oružje i municiju koja je pronađena prilikom pretresa objekata, kao i vozila koja je koristio njegov sin, okrivljeni Uroš Blažić prilikom izvršenja krivičnih dela.

Prilikom pretresa objekata u kojima je živeo i koje je koristio, kako je ranije saopšteno iz tužilaštva, nađeni su jedan revolver kalibar 44 sa olučenom cevi, jedan pištolj kalibra 7,65 koji predstavlja poluautomatsko oružje sa olučenom cevi, nekoliko stotina metaka ralicitog kalibra, 850 grama baruta koji predstavlja eksplozivnu materiju, kao i nekoliko optičkih nišana i drugih različitih delova za vatreno oružje.

U odbrani koju je na saslušanju izneo, negirao je izvršenje krivičnog dela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NIKO OVDE NIJE DOBRO I NIKAD NEĆE BITI" Pre dva meseca Uroš Blažić zavio je dva sela u CRNO i ubio 9 OSOBA: "Sedimo pored grobova i palimo sveće"

Izvor: Blic, 04.Jul.2023, 08:23

Dečiji smeh i graja u selima Dubona i Malo Orašje su od krvavog 4. maja 2023. godine zamenjeni tišinom i neopisivom tugom. Kobnog dana Uroš Blažić (20) menjao je šaržere i pucao na svakog ko mu se našao na putu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.