ŠTA JE SA LJUDIMA?! Bizarnije ne može - žena se popela na čuvenu fontanu Di Trevi, a ono što je uradila šokiralo sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2023, 08:48

ŠTA JE SA LJUDIMA?! Bizarnije ne može - žena se popela na čuvenu fontanu Di Trevi, a ono što je uradila šokiralo sve (VIDEO)

Prolaznici su u čudu gledali šta se događa, a ubrzo je stigla i policija kako bi obavestila turistkinju o učinjenom prekršaju.

Jedna žena je snimljena kako hoda po legendarnoj fontani Di Trevi u Rimu kako bi napunila flašu vodom. Ovaj incident predstavlja novi šokantan slučaj u kojem turisti oskrnjavljuju spomenike u Italiji, piše Daily Mail.

Na videu koji kruži društvenim mrežama vidi se neidentifikovana žena kako stoji na fontani i puni flašu vodom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nepoznata turistkinja je posve ignorisala znakove postavljene oko fontane koji zabranjuju hodanje po fontani ili kupanje u njoj. Ali šta je zabranjeno, a šta dozvoljeno, podsetio ju je policajac koji, vidi se na kraju videa, dolazi i upozorava je da je njeno ponašanje nedolično.

Dok žena, odevena u bele pantalone i plavu majicu, hoda po fontani, slučajni prolaznici gledaju u neverici.

BAD IDEA: Woman stuns onlookers as she walks across the Trevi Fountain and uses one of Rome’s most iconic tourist attractions to fill up her water bottle.

Eyewitness footage shows a guard blowing a whistle and eventually leading her away. #news #italy #travel pic.twitter.com/s5wpF14ckR

— Ceo Orman (@Ceoorman) August 14, 2023

Inače, ta fontana je jedna od najpopularnijih znamenitosti Rima. Dovršena je 1762. godine i privlači ogroman broj ljudi.

Čovek koji je snimio video, Leks Džons, rekao je da je svedočio neverovatnom prizoru i odmah znao da mora da ga snimi.

- Pomislio sam, pa ovo je ludo i odmah počeo da snimam - rekao je Džons.

Dodao je da su i drugi oko njega bili jednako zbunjeni s obzirom na stroga pravila i istaknute znakove upozorenja oko fontane.

- Svuda su bili znakovi koji govore da to nije dopušteno - nastavio je Džons.

Kad je flašicu napunila vodom, žena se okrenula i sišla s fontane kao da se ništa nije dogodilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.