Izvor: Blic, 13.Jun.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE JOJ LJAJIĆ REĆI NA OVO? Devojka fudbalera razvlači gaćice, atributi NA IZVOL'TE

Ovo izdanje srpske lepotice ostavilo je malo koga ravnodušnim! Atraktivna Sofija Milošević pozirala je u veoma provokativnoj pozi, a komentari "pljušte" sa svih strana.

Sofija Milošević poznata je po provokativnim kombinacijama, a njena poslednja objava na Instagramu pokrenula je lavinu komentara, mahom oduševljenih muškaraca.

Na slici je vidimo kako razvlači donji deo kupaćeg kostima, što je raspalilo maštu mnogih, a njeni atributi su došli u prvi plan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Fotka već ima nekoliko hiljada lajkova na Instagramu, a seksepilna Sofija nedavno je prešla cifru of 210.000 pratilaca na popularnoj društvenoj mreži.

BONUS VIDEO: NEVOLJE U RAJU Evo šta Sofija Milošević zamera dečku Ademu Ljajiću

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.