ŠTA ĆE BITI SA BRAĆOM JOJKE? Rezultati veštačenja pokazali - Džonićev DNK je na oružju, kesama, trakama i novcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 20:00

ŠTA ĆE BITI SA BRAĆOM JOJKE? Rezultati veštačenja pokazali - Džonićev DNK je na oružju, kesama, trakama i novcu

Advokati braće Milošević, poznatiji kao braća Jojke, i advokat braće Džonić Milana i Stefana, otkrili su rezultate veštačenja materijalih dokaza o ubistvu porodice Đokić.

Naime, potvrđeno je veštačenjem da nema DNK tragova braće Jojke na dokazima koji su nađeni na mestu ubistva porodice Đokić.

- Klijenti se drže dosta dobro, veruju da će se sve završiti u najkraćem roku i da će ići svojim kućama. Stigao je određeni broj dokaza, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigli su rezultati veštačenja koji potvrđuju ono što i odbrana braće Milošević tvrdi. A to je da oni nemaju nikakve veze sa zločinom, a njihovih tragova u DNK veštačenju nema nigde - rekao je advokat Mladen Magdalenić.

Tragova Gorana Džonića ima na novcu, trakama, kesama, oružje, pištolj, utvrđeno je veštačenjem.

- Zaključili smo da ni jedan dokaz ne upućuje na to da su naši branjenici mogli da budu povezani sa ovim krivičnim delom koje im se stavlja na teret. Ni na nađenom pištolju koji je posedovao Džonić, jednostavno nema DNK tragova naših branjenika (braće Jojke). Svi ti dokazi ukazuju da je to krivično delo mogao samo on da izvrši - naveo je advokat Andrija Magdalenić.

Advokat braće Džonić, Milana i Stefana, rekao je da je pre dana dana uložio žalbu na odluku da se njegovim klijentima produži pritvor, budući da, kako on tvrdi, nema dokaza da oni i dalje budu u pritvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.