SSP pozvala političke aktere da spuste strasti

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2020, 17:42

SSP pozvala političke aktere da 'spuste strasti'

Stranka slobode i pravde (SSP) pozvala je danas sve aktere na političkoj sceni da "spuste strasti" i doprinesu "normalnosti" u Srbiji.

U saopštenju stranke, koje je potpisao zamenik predsednika Borko Stefanović, navodi se da SSP osuđuje napad na predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunović danas u centru Beograda.

"Atmosfera nasilja, laži i mržnje koju (predsednik Srbije Aleksandar) Vučićev režim stvara u Srbiji već osam godina dovodi našu zemlju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do dubokih podela i sukoba. Zbog toga oni moraju biti zaustavljeni što pre", navodi se.

Lider Pokreta Slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović napadnut je ranije danas u Beogradu, preneo je portal Nova S.

Kako se navodi, Trifunović je u centralnoj, Knez Mihailovoj ulici prikupljao potpise za izlazak tog pokreta na predstojeće izbore.

Član predsedništva PSG Pavle Grbović kazao je za portal Nova S da je prolaznik Trifunoviću vikao da je "izdajnik" i da mu predsednik Srbije Aleksandar "Vučić skuplja potpise za listu".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.