Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Apr.2021, 11:56

SSP: Zašto se nova bolnica gradi na komunalno neuredjenoj lokaciji

Stranka slobode i pravde (SSP) danas je ocenila da vest o planovima gradonačelnika Miloša Vučevića i lokalne vlasti da potroši dva miliona evra za komunalno opremanje lokacije za Kovid bolnicu na Mišeluku u Novom Sadu "ponovo pokazuje koliko vlastodršci ne vole svoj grad".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stranka slobode i pravde: Sporna lokacija nove bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021

Nova vest o planovima gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i naprednjačke vlasti da potroši dva miliona evra za komunalno opremanje lokacije za kovid bolnicu na Mišeluku ponovo pokazuje koliko vlastodršci ne vole svoj grad, saopštila je Stranka slobode i pravde...Ta stranka od gradonačelnika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.