SSP: Pod hitno obustaviti sve pripremne radove na Makiškom polju

Izvor: Beta, 11.Jan.2021, 18:45

SSP: Pod hitno obustaviti sve pripremne radove na Makiškom polju

Stranka Slobode i pravde (SSP) saopštila je da zahteva da se pod hitno obustave svi pripremni radovi na Makiškom polju i da se izradi integralna studija o snabdevanju Beograda vodom, koja bi gradjanima garantovala čistu pijaću vodu u česmama."Početak izrade projekta izgradnje vodoizvorišta na Velikom ratnom ostrvu pokazuje da je Vučićev, Vesićev i Šapićev gradski režim svestan da će radovima na Makišu ugroziti snabdevanje vodom Beogradjana", navodi se u saopštenju.U SSP su ocenili da oni znaju da prave ekološku katastrofu, ali ih to ne interesuje."Profit investitora je ovom nestručnom, bahatom i kriminalizovanom režimu važniji od zdravlja gradjana i budućnosti Beograda", zaključuje se u saopštenju SSP.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Veliko ratno ostrvo nova žrtva vlasti Beograda

Izvor: Danas, 12.Jan.2021, 11:58

Vest da će grad Beograd tražiti nova izvorišta pijaće vode na Velikom ratnom ostrvu razljutila je sve aktiviste koji već mesecima protestuju i ukazuju na štetnost planirane gradnje u blizini aktuelnog vodoizvorišta na Makiškom polju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.