Izvor: N1 televizija, 24.Jan.2021, 15:02

SSP: Kazniti Pink zbog izrugivanja žrtava seksualnog nasilja i širenja mržnje

Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je od Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da "momentalno" sankcioniše televiziju Pink zbog, kako su naveli, "izrugivanja žrtava seksualnog nasilja i širenja mržnje prema ženama, a naročito opozicionim političarkama poput Marinike Tepić".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SSP: Sankcionisati TV Pink zbog izrugivanja žrtvama seksualnog nasilja

Izvor: Beta, 24.Jan.2021

Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je danas od Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da "momentalno" sankcioniše televiziju Pink zbog, kako su naveli, "izrugivanja žrtvama seksualnog nasilja i širenja mržnje prema ženama, a naročito opozicionim političarkama poput Marinike Tepić".Iz...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.