SSP: Danas će 8,5 miliona evra iz budžeta države biti dato firmi koja je bliska kriminalnoj ...

Izvor: Beta, 25.Okt.2021, 12:56

SSP: Danas će 8,5 miliona evra iz budžeta države biti dato firmi koja je bliska kriminalnoj ...

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je danas da će odbornici na današnjoj sednici Grada glasati za to da 8,5 miliona evra iz budžeta Republike Srbije "ode u ruke" firmi Nukleus, koja je bliska "kriminalnoj vlasti". "Zarad izrade proširenja deponije u Vinči, Vlada Srbije prebacuje skoro 8,5 miliona evra gradu, a Grad Beograd Beo čistoj energiji, koja je izabrala izvodjača, koji će na današnjoj sednici Grada biti potvrdjen", rekla je ona na konferenciji za medije i dodala da je izvodjač radova firma Nukleus, koja je povezana sa biznismenom Zvonkom Veselinovićem i potpredsednikom Srpske liste Milanom Radojičićem. Ona je rekla da će na sednici biti doneta odluka o usvajanju aneksa tri Ugovora za spalionicu u Vinči, po kojem će Beogradjani narednih 30 godina otplaćivati dug od 1,2 milijarde evra. "Taj aneks predvidja da se izgradi još jedan deo deponije gde će se odlagati otpad sa opštine Grocka i Barajevo, što je neverovatno s obzirom na to da se spalionica u Vinči nalazi na opštini Grocka i da prvobitnim ugovorom ova stvar nije bila predvidjena", kazala je ona. Predsednik SSP-a Dragan Djilas rekao je Beogradjani treba da sačekaju "još samo pet meseci", kada će grad da se ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SSP: Danas će 8,5 miliona evra iz budžeta države biti dato firmi koja je bliska kriminalnoj vlasti

Izvor: Beta Video, 25.Okt.2021

BEOGRAD - Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je danas da će odbornici na današnjoj sednici Grada glasati za to da 8,5 miliona evra iz budžeta Republike Srbije ``ode u ruke`` firmi Nukleus, koja je bliska ``kriminalnoj vlasti``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.