SRUŠIO SE HELIKOPTER SA ŠEST PUTNIKA! Od jednog detalja podilazi JEZA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 21:10

SRUŠIO SE HELIKOPTER SA ŠEST PUTNIKA! Od jednog detalja podilazi JEZA!

U toku je istraga

Helikopter koji je prevozio šestoro ljudi srušio se u južnoj kalifornijskoj pustinji Mohave, saopštile su lokalne vlasti. Helikopter je pao u petak uveče u bilzini grada Bejker, na oko 150 kilometara jugozapadno od Las Vegasa, naveo je KABC-TV.

Letelica je poletela iz Palm Springsa oko 20.45 i išla je ka Bulder sitiju, u saveznoj državi Nevada, kada se srušila oko 22.00 po lokalnom vremenu, saopštila je kancelarija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šerifa okruga San Bernandino.

Policija je rekla da zasad nisu uspeli da pronađu preživele, a uzrok pada nije poznat, navodi AP. Uprava za bezbednost u saobraćaju SAD poslala je tim u oblast gde je pao helikopter, kako bi istražila nesreću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.