SRUŠIO REKORD ŠUMAHERA: Fetel ostvario 8. uzastopnu pobedu!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRUŠIO REKORD ŠUMAHERA: Fetel ostvario 8. uzastopnu pobedu!

Sebastijan Fetel je trijumfom u Ostinu stigao do 38. pobede u karijeri

BEOGRAD - Četvorostruki svetski šampion Formule jedan, vozač Red Bula Sebastijan Fetel pobedio je u trci za Veliku nagradu Sjedinjenih Američkih Država u Ostinu.

Fetel je tako ostvario 12. pobedu, a osmu uzastopnu u sezoni, odnosno 38. u karijeri. Nemac je osmom uzastopnom pobedom nadmašio rekord sunarodnika Mihaela Šumahera, koji je zabeležio sedam.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Fetel je pre dve nedelje, na trci u Indiji osvojio četvrtu uzastopnu titulu svetskog šampiona. Drugo mesto u Ostinu zauzeo je Francuz Roman Grožan iz Lotusa, dok je treći kroz cilj prošao Australijanac Mark Veber iz Red Bula.

Poslednja trka u šampionatu Formule jedan biće vožena 24. novembra u Sao Paulu za Veliku nagradu Brazila.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VERA NIKOLIĆ: Emir Bekrić je svemirac

Izvor: Kurir, 18.Nov.2013, 17:47

Tu su još i Amela Terzić, Ivana Španović, Srbija je bogata vrhunskim sportistima, rezultatima, i dobrim ljudima”, rekla je nekadašnja svetska rekorderka..Legendarna srpska atletičarka Vera Nikolić, dvostruka evropska šampionka i nekadašnja svetska rekorderka na 800 metara, izjavila je da je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.