SRS za preusmeravanje subvencija na domaću privredu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 16:55

SRS za preusmeravanje subvencija na domaću privredu

Srpska radikalna stranka (SRS) se protivi davanju subvencija stranim kompanijama koje profit ostvaren u Srbiji iznose u svoje zemlje, dok u Srbiji koriste jeftinu radnu snagu i druge privilegije, već smatra da program za subvencije treba redefinisati i novac preusmeriti na domaću privredu.

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj kaže da će se preusmeravanjem programa na domaću privredu poboljšati položaj domaćih privrednika.

"To će na njih delovati kao podsticaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oni će zaposliti više ljudi, prevešće više ljudi iz 'sive ekonomije' u legalne tokove, a nema opasnosti da pokupe podsticaje i odu u inostranstvo", naveo je Šešelj.

Strane investicije, kako je dodao, jesu važne, ali ne na uštrb domaće privrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.