SRS: Više poreske stope za tajkune

Izvor: B92, 23.Apr.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Više poreske stope za tajkune

Beograd -- Prvi potez nakon dolaska na vlast radikala biće utvrđivanje kapitala svih tajkuna i oduzimanje svega što je nelegalno stečeno, kaže Nemanja Šarović.

"Tajkuni poput Miškovića i Beka moraju biti oporezovani višim poreskim stopama, jer je to jedini način da se izvrši preraspodela kapitala kako bi se opljačkanom narodu omogućio normalan život", rekao je kandidat SRS za gradonačelnika Beograda, a navodi se u saopštenju radikala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarović: Oduzeti tajkunima nelegalno stečenu imovinu (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Apr.2012

Prvi potez nakon dolaska na vlast radikala biće utvrđivanje kapitala svih tajkuna i oduzimanje svega što je nelegalno stečeno, rekao je danas kandidat SRS za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović...D S S: Nedopustivo da se ne priznaju rezultati izbora na KiM (VIDEO)..URS: Jednake šanse za dostojanstven...

Nastavak na S media...

Šarović: „Krug dvojke“ i na periferiji

Izvor: Beta OMS, 24.Apr.2012, 16:26

Prioritet za investicije će biti upravo naselja kao što je Bečmen, koja su bila nepravedno zapostavljena. Uvek su vas gurali u stranu i to će morati da se menja. Ako plaćate isti porez i komunalije kao drugi Beograđani, prirodno je da imate iste uslove života. Uslovi života u centru grada i na...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.