SRS Šarović: Srbija treba da sarađuje sa Ruskom Federacijom

Izvor: Studio B, 18.Apr.2012, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS Šarović: Srbija treba da sarađuje sa Ruskom Federacijom

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović u razgovoru sa mladenovačkim poljoprivrednicima istakao je da je problem poljoprivrednika što ne mogu da proizvede veće količine.

"Srbija treba da sarađuje sa Ruskom Federacijom, sa kojom ima ugovor o slobodnoj trgovini, kao i sa Belorusijom i Kazahstanom, koji su sa Rusijom sklopili carinsku uniju", rekao je Šarović.

On je naglasio da je veliki problem što više ne postoje zemljoradničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zadruge koje mogu da plasiraju značajnije količine. On je naveo da je ta stranka dogovorila da se, kada dođe na vlast, pobratime Beograd i Sankt Petersburg u Rusiji, čije je tržište ogromno.

"Može se pomoći poljoprivrednicima, ali je osnovni uslov da se napravi zaokret u državnoj politici, što će SRS i uraditi kada dođe na vlast, rekao je kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović .

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.