Izvor: B92, 19.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Razaranje srpske ekonomije

Beograd -- Aleksandar Vučić kaže da aktuelna vlada Srbije nastavlja razaranje srpske privrede i da nema šanse da se zemlja izvuče iz krize.

"Potpisivanje Cefta-sporazuma nije nikakva regionalna saradnja, već se radi o ispunjenju političkog naloga da se srpska ekonomija rasturi do kraja", rekao je generalni sekretar Srpske radikalne stranke na konferenciji za novinare.

On je objasnio da Cefta podrazumeva da, kako je rekao, Bosna i Hrvatska mogu da podignu carine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na srpske proizvode, dok Srbiji to nije dozvoljeno.

"To znači da će konkurentna srpska roba, kao što su meso, keks i voda, biti u BiH i Hrvatskoj za 30 odsto skuplji nego bosanski ili hrvatski", dodao je Vučić, uz ocenu da u ovoj zemlji niko ne brine o njenoj budućnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.