SRS: Mihajlović uništava energetski sektor, treba da fotelju zameni zatvorom

Izvor: Beta Video, 13.Jan.2022, 16:01

SRS: Mihajlović uništava energetski sektor, treba da fotelju zameni zatvorom

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka (SRS) poručila je danas da ministarka radarstva i energetike Zorana Mihajlović treba da zameni svoje mesto u Vladi zatvorom zbog desetogodišnjih malverzacija i uništavanja energetskog sektora u zapadnom interesu. ``Evo mesec, mesec i po dana svedoci smo energetskog kolapsa za šta je apsolutno odgovorna isključivo Mihajlović, njom je odavno trebalo da se pozabavi tužilaštvo``, rekao je potpredsednik SRS Miljan Damjanović, navodeći da za to postoje brojni dokazi u njenom delovanju.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dajmanović :Mihajlović je kao ministar gradjevinarstva ``kočila izdavanje gradjevinskih dozvola

Izvor: Beta Video, 13.Jan.2022

BEOGRAD - Potpredsednik SRS Miljan Dajmanović je rekao da je Zorna Mihajlović u 2012. kao ministarka energetike imala prvu aferu kada je želela da raskine ugovor o izgradnji novog bloka elektrane Kostolac B3, kako bi ubacila svog izvodjača, pa je držala te ugovore i kredit u svojoj fioci pune dve...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.