SRS: Građani imaju pravo da znaju

Izvor: RTS, 16.Nov.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Građani imaju pravo da znaju

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Kraić izjavio je da građani Srbije imaju pravo da znaju na koji način su trošena budžetska sredstva.
Krasić je na konferenciji za novinare rekao da je parlamnt u obavezi da razmatra i usvaja završni račun budžeta Srbije za prethodnu godinu.
Smatra i da Srbija ima ogroman javni dug od 2,876 milijardi dinara, što je, kako je rekao, više od 24 milijarde >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << evra.
Krasić je rekao da ta stranka traži da se, pre Predlogu zakona o budžetu Srbije, na dnevnom redu Narodne skupštine nađe - usvajanje zakona o završnim računima budžeta Srbije od 2002. do 2016. godine.
O ovom pitanju je, prema njegovim rečima, neophodno raspravljati pre rasprave o Predlogu zakona o budžetu Srbije za 2018, navodi se u saopštenju srpskih radikala dostavljenom medijima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.