SRPSKOG TRGOVCA DIJAMANATA SAHRANJUJU U CRNOJ GORI: Od deteta kriju da je Đorđe brutalno likvidiran

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKOG TRGOVCA DIJAMANATA SAHRANJUJU U CRNOJ GORI: Od deteta kriju da je Đorđe brutalno likvidiran

Mihaljevićeva supruga, bugarska misica Natalija Gurkova vest o suprugovoj smrti primila je u Bugarskoj, gde se navodno nalazi s decom

Đorđe Mihaljević, trgovac dijamantima i blizak saradnik Dobrosava Gavrića i pokojnog Milana Đuričića Mikija, koji je likvidiran u ponedeljak u Johanezburgu, navodno će biti sahranjen u rodnoj Crnoj Gori za tri dana, otkriva izvor iz Južnoafričke Republike (JAR).

Podsetimo, Mihaljević je ubijen kad su u njega pucali napadači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su se nalazili na motociklu, u trenutku kad je svojim "poršeom" stao na semaforu.

- Obdukcija je završena i telo bi trebalo da bude predato Mihaljevićevoj majci. Ona planira da ga prebaci u Crnu Goru, odakle su poreklom, pa će tamo biti sahranjen pored oca Miša - tvrdi naš dobro obavešteni izvor.

.

- Porodica je veoma uznemirena i uplašena, jedno dete je saznalo šta se dogodilo Đorđu, dok od drugog i dalje kriju da je mrtav - dodao je sagovornik.

The perfect summer place!#cotedazur #antibes #frenchriviera #favoriteplace @hotelducapedenroc

Објава коју дели Natalia Gurkova-Mihaljevich (@natalia_gurkova_mihaljevich) дана 14. Авг 2018. у 11:50 PDT

Kako prenose bugarski mediji, Gurkova, koja je inače misica i glumica, predosetila je ubistvo muža.

- Đorđe i Natalija su u braku više od 10 godina. Njihovo dvoje dece žive na relaciji Bugarska - Crna Gora - Mediteran - Južnoafrička Republika. Natalija se žalila suprugu da se ne oseća sigurno u Africi i insistirala je da se vrate u Bugarsku. Bračni par se poslednji put video na Natalijinom rođendanu pre nekoliko dana, a ona je tragičnu vest primila dok je bila u Sofiji - preneli su bugarski mediji.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PUCAJ NA VISOKO ILI IDI KUĆI" Dan pre nego što je "kralj dijamanata" ubijen misica prodavala NJEGOV SKUPOCENI NAKIT preko društvenih mreža

Izvor: Blic, 28.Sep.2018, 07:04

Bivša mis Bugarske, Natalija Gurkova Mihaljević, supruga Đorđa Mihaljevića, trgovca dijamanata koji je u ponedeljak likvidiran u Johanesburgu, samo dan pre njegove smrti preko društvnih mreža prodavala je njegove dijamante.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.