SRPSKI UČENICI POKAZALI ZNAČAJ RAZVOJA TURIZMA: Ova deca su nada naše zemlje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 20:10

SRPSKI UČENICI POKAZALI ZNAČAJ RAZVOJA TURIZMA: Ova deca su nada naše zemlje (FOTO)

Izuzetna konkurencija iz cele Srbije na ovogodišnjem takmičenju.
Republičko takmičenje iz oblasti turizma učenika četvrtih razreda ekonomskih i ugostiteljsko-turističkih škola Srbije iz obrazovnog profila turističko - hotelijerski tehničar, održano je u Ruskom Krsturu, u osnovnoj i srednjoj školi "Petro Kuzmjak".
Na takmičenju je učestvovalo 12 učenika sa teritorije cele Srbije. Takmičari su se nadmetali u teorijskom i praktičnom delu, dok je Fakultet društvenih nauka najboljima dodelio vredne nagrade. 
Profesorka Isidora Aleksić se u ime FDNa na kraju takmičenja zahvalila na dobroj organizaciji i istakla važnost promovisanja turizma u našoj zemlji.
- Uvek je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.