SRPSKI MIGOVI I DANAS NADLEĆU JARINJE: Borbeni avioni patroliraju nebom, oduševili prisutne (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 11:41

SRPSKI MIGOVI I DANAS NADLEĆU JARINJE: Borbeni avioni patroliraju nebom, oduševili prisutne (VIDEO)

Migovi Vojske Srbije i danas nad administrativnim prelazom Jarinje

Sedmi dan zarednom, Srbi sa severa Kosova nastoje da svojim mirnim protestima primoraju kosovske vlasti da ukinu odluku o reciprocitetu za srpske tablice i narede povlačenje specijalnih snaga kosovske policije sa prelaza Jarinje i Brnjak, a i danas su iznad Jarina viđeni srpski migovi kako patroliraju nebom.

Okupljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko improvizovanih peći, u šatorima i na otvorenom, poručuju da su odlučni u nameri da se, mirnim i demokratskim sredstvima, odupru nametanju jednostrane odluke koju je donela vlada Aljbina Kurtija.

Oduševljenje okupljenih na Jarinju i danas je izazvalo nadletanja borbenih aviona MIG-29 Vojske Srbije koje je propraćeno ovacijama i aplauzima.
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.