SRPSKI KRIMINOLOZI SE UZDAJU U JEDNO: Evo KAD bi mogli da uhvate Jeleninog UBICU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI KRIMINOLOZI SE UZDAJU U JEDNO: Evo KAD bi mogli da uhvate Jeleninog UBICU!

Najverovatnije se radi o nekome ko je Jelenu dobro znao?!

Ubica pevačice Jelene Marjanović je neko njoj veoma blizak i biće uhvaćen već posle novogodišnjih praznika - tvrde za Informer najbolji srpski kriminolozi, na osnovu saznanja koja je o tom slučaju izneo direktor policije Vladimir Rebić.

Kako je Rebić tad naveo, policija zna ko je ubio Jelenu, ima veoma čvrste dokaze za to, ali neće nikoga hapsiti dok ti dokazi ne postanu neoborivi.

Analizirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovu izjavu, stručnjaci zaključuju da je hapšenje zločinca iz Borče pitanje dana i da se najverovatnije radi o nekome ko je Jelenu dobro znao.

Kriminlolog Zlatko Nikolić tvrdi da je najbolji način na koji je Rebić govorio o ovom zločinu ukazuje na to da su stvari u njemu veoma delikatne. Kada policija "i ima i nema dokaze" da je neko ubica, onda je definitivno reč o ubistvu u kojem se prepliću emocije, strasti i bliski porodični odnosi.

Policijski ekspert Marko Nicović kazao je kako je sasvim izvesno da se nezire kraj istrage.

- Potpuno je jasno i sigurno da policija konačno zna ime i prezime ubice i da se njegovo hapšenje uskoro očekuje. Prema mojim procenama, nakon novogodišnjih i božićnih praznika možemo očekivati da se ovaj slučaj konačno, posle više od devet meseci završi, a pravda bude zadovoljena - rekao je Nicović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.