SRPSKI GLUMAC POD VELOM ENIGME: Bane Vidaković već BIO IZA REŠETAKA, ovo mu nije prvi put?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 18:33

SRPSKI GLUMAC POD VELOM ENIGME: Bane Vidaković već BIO IZA REŠETAKA, ovo mu nije prvi put?

Srpski glumac Branko (Bane) Vidaković uhapšen je juče na Vračaru, kada je kod njega pronađeno više od 30 grama heroina.

Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica sa više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Branko Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i još dve kesice sa više od pet grama heroina.

Inače, Bane Vidaković je gostujući u emisiji "Ko vam dade termin" svojevremeno otkrio da je u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio iza rešetaka, ali nije precizirao zbog čega i o čemu se tačno radi, te do kraja nije otkriveno da li je reč o šali ili stvarnim događajima.

Podsetimo, policija je juče došla po prijavi gde su zatekli M.I. (40) kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazio heroin. On je nakon toga, zajedno sa Vidakovićem bio u automobilu marke "Ford".

U trenutku kada im je policija prišla, M.I. krenuo je naglo unazad i tom prilikom udario je u drugo vozilo, nakon čega se zaustavio i usledilo je hapšenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.