SRPSKI BALI BEG Pre sam se pitao kad cu se ozeniti sad gledam kako da to izbegnem

Izvor: medio.rs, 15.Apr.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI BALI BEG Pre sam se pitao kad cu se ozeniti sad gledam kako da to izbegnem

Nikola Janković (25) dizajner zvuka iz Beograda preko noći je postao popularan, i to samo zbog sličnosti sa turskim glumcem Burakom Ozdživitom, najpoznatijem po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni"

Naime, Ozdživit je nedavno posetio Srbiju i izazvao opštu histeriju naročito ženskog dela publike. Ovo je bio uzrok poplave Nikolinih slika na društvenim mrežama.

- Sve je počelo pošto sam dobio neverovatan broj notifikacija na Instagramu, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u pet minuta počeo da me prati preko dvesta devojaka. Do sada sam dobio 12 ponuda za brak! Pre sam se pitao kada ću se oženiti, sada se pitam kako ću da izbegnem to. Žao mi je što nekome kradem slavu na potpuno apsurdan način - rekao je Janković, koji još uvek nema devojku.

Ipak, kaže da ga ljudi iz kraja već godinama porede sa Bali-begom.

- Ova priča traje već tri godine. Prvo su primetili moji prijatelji, pa babe iz kraja, čak su mi i u Turskoj u Istanbulu prišle devojke da se fotografišu sa mnom jer su mislile da sam Burak Ozdživit.

Mada i sam sebe na Instagramu zove "Mali beg", počinje, kaže, da oseća i loše strane ove čudne popularnosti.

- Ne mogu da kažem da se osećam kao taj čovek, jer je sve ovo velika konfuzija i sve se desilo jako brzo. Ovo je kombinacija radosti i ushićenja, sve je jako zabavno, ali sa druge strane moram priznati da me malo i nervira. To nema nikakve veze sa mnom i mojom ličnošću, već sa brkovima i onim kako ja izgledam - naglašava Janković.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.