SRPSKE PLANINE OSVANULE POD SNEGOM: Pogledajte gde je najviše zavejalo, a OVO će posebno zanimati VOZAČE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 10:00

SRPSKE PLANINE OSVANULE POD SNEGOM: Pogledajte gde je najviše zavejalo, a OVO će posebno zanimati VOZAČE

Temperatura je ispod nule

Na teritoriji Zlatiborskog okruga sneg je padao tokom cele noći, a najviše ga ima Zlatiboru, gde je visina snežnog pokrivača 15 centimetara, saznaje se u Putevima Užice. Na Zlataru ima 7-8 centimetara snega, a na Tari i Debelom Brdu manje od 10 centimetara.

Ekipe putara su radile cele noći, a na terenu je bilo 12 kamiona. Jutros su svi putevi očišćeni i posuti solju, jer je temperatura ispod nule.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zabrana za teretni saobraćaj važi samo za Taru i Debelo brdo. Sve ekipe Puteva Užice su na terenu 24 sata, a kako su najavljene nove padavine manjeg intenzieta, ali i mraz, vozačima se preporučuje maksimalan oprez u vožnji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.