SRPSKA POLICIJA REŠILA VAŽNU MISTERIJU U VEZI NESTANKA MATEJA PERIŠA! Više nema dileme - ovo je jedino tačno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2022, 18:16

SRPSKA POLICIJA REŠILA VAŽNU MISTERIJU U VEZI NESTANKA MATEJA PERIŠA! Više nema dileme - ovo je jedino tačno (VIDEO)

Nakon što je Hrvatska policija održala konferenciju povodom nestanka Splićanina Mateja Periša (27), oglasio se i MUP Srbije. Objavili su rekonstrukciju kretnje Mateja, kao i nove snimke iz noći kad je nestao.

Srpska policija je u svom obraćanju i rekonstrukciji rešila još jednu važnu misteriju.

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera s trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1:43 do trenutka silaska do Save, u 1:52 posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag, kažu u saopštenju.

Time su objasnili da se sve događalo, a što je vidljivo na snimcima, u intervalu od desetak minuta. Naime, na nekim snimcima koji su ranije objavljivani bilo je prikazano vreme. Na jednom snimku vreme je pokazivalo 1 sat i 48 minuta. Na poslednjem snimku, onom s nadzorne kamere restorana Savanova, bila je vidljiva vremenska oznaka koja pokazuje 2 sata i 51 minut.

To je stvorilo prostor za brojne teorije da je Matej Periš više od sat vremena lutao gradom ili da je bio skriven u napuštenim objektima poput Španske kuće, koja se spominjala zadnjih dana.

Ali, srpska policija objasnila je o čemu se radi, a što su mnogi i pretpostavljali. Naime, sat na nadzornoj kameri u restoranu Savanova nije bio tačan.

- Napominjem, utvrđeno je da je vreme na restoranu pomereno za sat vremena zbog letnjeg i zimskog računanja. Nije promenjeno vreme na resiveru. Realno vreme je 1:51 - kazala je srpska policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.