SRPSKA NIKAD NEĆE PRIHVATITI ŠMITA Dodik izričit - sve jača saradnja sa Rusijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 13:21

"SRPSKA NIKAD NEĆE PRIHVATITI ŠMITA" Dodik izričit - sve jača saradnja sa Rusijom

Dodik izričit: Srpska nikada neće i ne može prihvatiti samozvalnog visokog predstavnika!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Palati Republike sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH Igorom Kalabuhovim, kojeg je upoznao o političkim temama važnim za Republiku Srpsku.

Dodik je u razgovoru sa ruskim diplomatom naglasio da Srpska nikada neće i ne može prihvatiti samozvanog visokog predstavnika Kristijana Šmita, te da on nema nikakva ovlašćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za vršenje bilo kakvih aktivnosti u BiH.

Kako je saopšteno iz Kabineta predsednika Srpske, Dodik i Kalabuhov su se saglasili da je prioritet očuvanje stabilnosti i mira, uz dijalog domaćih političara zasnovan na uzajamnom poštovanju dva entiteta i tri konstitutivna naroda u BiH.

Istaknuta je opredeljenost za nastavak i produbljivanje saradnje Rusije i Republike Srpske, s ciljem ekonomskog, privrednog i svakog drugog prosperiteta na obostrano zadovoljstvo, stoji u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.