SRPKINJA OTETA U TUNISU NA LETOVANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 12:39

SRPKINJA OTETA U TUNISU NA LETOVANJU

Policija jurila otmičara tri sata

Jedna devojka iz Srbije, kako tvrde korisnici društvenih mreža, nedavno je oteta u Tunisu i to iz hotela, a navodno ju je oteo animator hotela!

Srećom, devojka je pronađena nakon tri sata, zahvaljujući tome što je njen dečko brzo obavestio policiju o njenom nestanku.

O svemu ovome pisali su korisnici društvenih mreža u jednoj od grupa posvećenih letovanju u Tunisu.

- Bio sam prisutan u hotelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trenutku nemilog događaja. Da, stvarno se desilo. Naša ambasada je bila obaveštena, kao i policija. Posle nekih tri sata su uspeli da zaustave automobil (znali su ko, šta, kako, koji auto, preko kamera) devojka je bila zadržana u policiji 24 sata. Sutradan su se vratili za Srbiju - napisao je jedan čovek iz Srbije na društvenim mrežama.

On je dodao da ne zna tačne detalje kako je devojka dospela u auto ispred hotela, s obzirom da postoji obezbeđenje.

Ne bi trebalo da svako može da uđe u hotel. Mislim da javnost o ovome treba da bude obaveštena - navodi se u objavi ovog čoveka.

Mnogi korisnici društvenih mreža zabrinuli su se nakon ove objave.

- Razmišljam da otkažem letovanje u Tunisu, ovo je strašno šta se sve dešava - napisala je jedna korisnica.

Pojedini su se pitali kako je moguće da pored obezbeđanja neko iznese devojku iz hotela.

- Sramota! To je nedopustivo, hvala bogu pa su je brzo našli - dodaje se u komentarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.