SRECKOVIC Pogodila ga lopta u glavu i spasla mu zivot

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRECKOVIC Pogodila ga lopta u glavu i spasla mu zivot

Navijač Brondbija ostao onesvešćen na tribini, lekari u bolnici utvrdili da ima tumor!

Lopta koja ga je pogodila u glavu dok je sedeo i mirno gledao utakmicu, bukvalno je spasla život navijaču Brondbija Davidu Nilsenu.

Sve se dogodilo tokom zagrevanja za veliki derbi danskog fudbala između Brondbija i Kopenhagena, kada je napadač Davidove omiljene ekipe Kamil Vilček poslao loptu daleko na tribinu.

Ona je pogodila Nilsena u glavu i on je pao kao pokošen. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Ubrzo su stigle i lekarske ekipe, koje su onesvešćenog navijača odvezle u bolnicu. A tamo je utvrđeno da David Nilsen ima početni stadijum tumora na mozgu!

On je hitno operisan, tumor je izvađen i lekari predviđaju da će moći da nastavi normalan život.

Svoju priču David je objavio na fejsbuku i ona je momentalno postala viralna.

"Pozdrav svima. Zovem se David i navijač sam koga je pogodila lopta tokom zagrevanja za utakmicu Brondbija i Kopenhagena. Želim da se zahvalim medicinskom osoblju i navijačima koji su se zatekli pored mene u tom trenutku, jer vaša brza reakcija mi je spasila život. Ne mogu da opišem koliko sam vam zahvalan.

Ispostavilo se da imam tumor na mozgu, koji ne bi bio otkriven da me Vilček nije pogodio loptom, pa sam zahvalan i njemu. Upravo se oporavljam od operacije. Večno sam vam zahvalan svima", napisao je srećni David.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Kakva sreća što ga je lopta pogodila u glavu

Izvor: Mondo, 22.Sep.2016, 12:21

Navijač Brondbija zbog žestokog udarca zarađenog na zagrevanju svog omiljenog tima završio u bolnici, ali mu je to spasilo život..Foto: MN Press/ilustracija..  Navijač Brondbija Dejvid Brajan Nilsen zauvek će zapamtiti derbi meč svog kluba protiv Kopenhagena u avgustu...Naime, pre početka tog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.