SREĆAN KRAJ U ARANĐELOVCU: Vatrogasna kola su uletela u njenu ulicu, istrčala je preplašena, a onda... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆAN KRAJ U ARANĐELOVCU: Vatrogasna kola su uletela u njenu ulicu, istrčala je preplašena, a onda... (FOTO)

Čini se da je jedna Aranđelovčanka ubola premiju kada je ljubav u pitanju.

Naime, prošle nedelje nju je zaprosio njen momak vatrogasac na vrlo neobičan način i tako pokazao da je ne samo hrabar i human već i romantičan.

Nesluteći ništa, ona je sedela u svojoj kući kada je začula vatrogasne sirene ispred kuće. Svi prepadnuti da se ne dešava neko zlo u njihovom komšiluku pojurili su napolje da pogledaju šta se dešava. Međutim, zaljubljeni vatrogasac ju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa svojim kolegama dočekao ispred kapije sa buketom cveća i prstenom u ruci.

Svi su bili iznenađeni simpatičnim gestom mladog vatrogasca, a devojka je odmah odgovorila potvrdno na pitanje sad već svog verenika.

Zanimljivo je da je u prosidbi učestvovao ceo tim vatrogasaca- spasilaca iz Aranđelovca koji su želeli da podrže svog kolegu čak i u ovako lepim životnim trenucima pa su i ceo događaj objavili na društvenim mrežama. Fotografije su na društvenim mrežama ubrzo sakupile gomilu lajkova i komentara u kojima su ljudi izrazili svoje čestitke novopečenim verenicima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.