SREĆA U RUKAMA MAFIJE: Žena Andrije Draškovića na čelu kompanije Jakta?!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆA U RUKAMA MAFIJE: Žena Andrije Draškovića na čelu kompanije Jakta?!

Postajete član "Jakte" kad date izjavu da poslujete po važećim zakonima za igru na sreću. Mi nismo isledni organ pa da možemo da znamo šta koji član radi u svoje privatno vreme - rekla je Mirjana Aćimović

BEOGRAD - Mirjana Aćimović, saradnica Andrije Draškovića, osnovala je udruženje "Jakta", u koje je okupila više kockarskih firmi povezanih sa kriminalnim grupama. U vreme kada je Mirjana Aćimović vodila za Andriju Draškovića preduzeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Fun", na adresi tog preduzeća 2005. je osnovala udruženje kockarskih kompanija "Jakta".

Prema dokumentima koje je prikupio Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS), članice "Jakte" bila su preduzeća "Fil-Šar" i "Lutrija Filnik", koje je kontrolisao kontroverzni biznismen Branislav Šaranović, do svoje smrti 2009, i njegov brat Slobodan, koji je uhapšen prošle godine pod sumnjom da je naručio ubistvo Nikole Bojovića, mlađeg brata Luke Bojovića, vođe novog zemunskog klana koji u španskom zatvoru čeka izručenje Srbiji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.