SRDjANE JAVI SE Beogradjanka trazi druga iz detinjstva pamti ga po prelepom obecanju

Izvor: medio.rs, 20.Apr.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRDjANE JAVI SE Beogradjanka trazi druga iz detinjstva pamti ga po prelepom obecanju

Jovana Marić iz Beograda poslednji put je svog druga Srđana videla pre dve decenije. On je tada imao sedam ili osam godina, a ona svega dve - ali ga se seća! Vreme je učinilo svoje i njih dvoje su se razdvojili, a Jovana danas pokušava ponovo da stupi u kontakt sa njim.

Jovana je ovih dana putem Fejsbuka zamolila prijatelje da joj pomognu da pronađe dečka koji danas ima oko 27 ili 28 godina i zove se Srđan. To je sve što ona zna o njemu, ali je već dve decenije nije napustilo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sećanje na dečaka s kojim se, kako kaže,

Ukoliko imate neku informaciju o Srđanu, javite nam se na e-mail adresu ljubica.krstic@ringier.rs i mi ćemo odmah javiti Jovani.

tako lepo družila u detinjstvu.

- Predivno smo se družili i sada bih volela da ga nađem. Znam samo da se zove Srđan i da je živeo negde u Beogradu, na nekom od Brda - napisala je ova Beograđanka na Fejsbuku, uz dve fotografije sa njenog drugog rođendana.

Nasmejani dečačić danas ima gotovo 30 godina, a Jovana ga pamti po jednoj prelepoj rečenici.

- Kad smo se upoznali, pre 20 godina, rekao je "uvek ću je voleti". Sada, kad sam pregledala stare slike, mama me je podsetila na njega i podstakla da ga potražim. Ona je vremenom izgubila kontakt sa njegovom porodicom i sada bih volela da ga nađem i da se možda prijateljstvo nastavi - kaže Jovana za "24 sata".

Ona ističe da je svesna toga da je ovo veoma teška potraga, jer mu ne zna čak ni prezime, ali da bi jako volela da se ponovo poveže sa drugarom iz detinjstva.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.