SRCEPARAJUĆE! Dete odvelo policiju DO SVOJE UBIJENE MAJKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 12:16

SRCEPARAJUĆE! Dete odvelo policiju DO SVOJE UBIJENE MAJKE!

Policiju je pozvao zabrinuti komšija.

Blejk Rivs, majka iz Floride, nađena je mrtva nakon što je njeno mlado dete pronađeno kako samo luta kompleksom apartmana u kom su živeli.

Tridesetogodišnja Blejk proglašena je mrtva na mestu zločina, a policija kaže da je u pitanju ubistvo. Njeno telo pronađeno je u subotu oko tri popodne, u kompleksu apartmana "Dalton", nakon što je komšija pozvao policiju jer je ugledao dete bez nadzora odraslih kako samo šeta kompleksom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Policajci su bili upućeni prema stanu ubijene, gde su ugledali širom otvorena vrata i nepomičnu Blejk kolja je zadobila teške povrede.

Informacije o detetovom identitetu ili detalji o smrti majke nisu poznati javnosti, ali je policija potvrdilada dete nema telesnih povreda kao i da se o njemu sada staraju rođaci.

Takođe je ostalo nejasno da li je ovaj stan bio privremen smeštaj majke, kao i da li je otac deteta živeo tamo sa njima, a istraga uveliko traje.

Na društvenim mrežama je mnoštvo ljudi izrazilo svoju empatiju i tugu zbog smrti Blejk, koja je opisana svim najlepšim rečima.

- Pravda za Blejk. Radila sam sa njom dve godine, bila je jedna od najfinijih osoba ikada, molim se za nju, njenu dragu ćerku i njenu porodicu - glasio je jedan od komentara.

- Molim se za njenu porodicu. Bila je toliko dobra osoba. Ovo mi slama srce - bio je još jedan komentar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.