SRBOMRZAC PRVI ČOVEK ZAGREBA? Miroslav Škoro među kanditatima za novog gradonačelnika glavnog grada Hrvatske

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 20:39

SRBOMRZAC PRVI ČOVEK ZAGREBA? Miroslav Škoro među kanditatima za novog gradonačelnika glavnog grada Hrvatske

Škoro danas bio na Bandićevoj sahrani i nije komentarisao takve navode.

Miroslav Škoro, predsednik Domovinskog pokreta, mogući je kandidat za gradonačelnika Zagreba, ali više informacija biće poznato kada se sam Škoro bude oglasio, spekulišu hrvatski mediji.

Tako Portal Index.hr prenosi da je Škoro danas bio na Bandićevoj sahrani, kao i da su novinari tada pitali da li će se kandidovati, a on je odgovorio da nije ni vreme ni mesto za takva pitanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Međutim, samo nekoliko sati kasnije iz Domovinskog pokreta je procurela informacija da će se Škoro kandidovati za gradonačelnika Zagreba.

Upitan pre nekoliko dana hoće li on biti kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika, Škoro je novinarima odgovorio da će njegova stranka u roku od dve nedelje objaviti ime kandidata ili kandidatkinje.

- Mi smo stranka u nastajanju, stari smo deset meseci, tek smo sada osnovali sve podružnice na terenu. Mi nismo stranka od 500 ljudi, nego stranka od 10.000 ljudi, sa više od 200 ogranaka i 21 podružnicom. Kod nas postoji unutarstranačka demokratija - rekao je Škoro.

Na pitanje da li ima ambiciju da bude kandidat za gradonačelnika Zagreba, rekao je da svaki član Domovinskog pokreta mora da bude ambiciozan i da poseduje sposobnost i volju da izađe na izbore, a posebno se to odnosi na njega jer je prvi član svoje stranke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.