SRBINA OPTUŽUJU ZA TERORIZAM: Sramna odluka Kurtijevih poltrona o uhapšenom Milunu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 23:01

SRBINA OPTUŽUJU ZA TERORIZAM: Sramna odluka Kurtijevih poltrona o uhapšenom Milunu

Očekuje se da Milenković sutra bude izveden pred sudiju.

Milunu Milenkoviću, koji je danas uhapšen od strane pripadnika tzv. Specijalne jedinice Policije Kosova u severnom delu Kosovske Mitrovice, određeno je zadržavanje od 48 sati, potvrdio je za Tanjug advokat Nebojša Vlajić.

Kosovske vlasti Milenkovića terete za krivična dela terorizma, nasilne promene ustavnog uređenja, ugrožavanje lica pod međunarodnom zaštitom... 

Milenković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uhapšen danas u severnom delu Kosovske Mitrovice dok je sa ćerkom bio u frizerskom salonu.

Hapšenje je oranizovano sa specijalcima koji su se pojavili sa punim naoružanjem, što je izazvalo ogorčenje i bes ljudi koji su se zatim okupili na ulicama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.