SRBIN UHAPŠEN U ŠPANIJI! Bio naoružan do zuba, policija pronašla svašta u njegovom vozilu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 11:26

SRBIN UHAPŠEN U ŠPANIJI! Bio naoružan do zuba, policija pronašla svašta u njegovom vozilu (FOTO)

Srbin je upravljao automobilom sa španskim registarskim tablicama

Španska policija uhapsila Srbina, kojeg je zaustavila na ulici i tom prilikom u njegovom automobilu našla dva pištolja, više od sto komada municije, novac, tri mobilna telefona.

Kako navode španski mediji, interventna grupa Specijalne policije Gradske garde Badalone (GEIP) uhapsila je u petak muškarca koji je nosio dva vatrena oružja, zajedno sa 120 komada municije.

- Hapšenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dogodilo u naselju La Mora u Badaloni (Barselone Nord), a GEIP je intervenisao nakon informacija koje su dobili od kolega u tom krajupiše lokalni portal.

Prema njihovim navodima, Srbin je zasutavljen u petak oko 21 sat na kontrolnom punktu, upravljao je automobilom sa španskim registarskim tablicama.

- Preterom vozača i vozila, policija je pronašla dva pištolja sa municijom, hiljadu evra u gotovini i tri mobilna telefona koji će biti priloženi krivičnom postupaka. Muškarac je uhapšen na licu mesta zbog nedozvoljenog držanja vatrenog oružja - navodi portal "lavanguardia".

Gradonačelnik Badalone, Ksavije Garsija Albiol, čestitao je agentima Urbane garde na ovom hapšenju i rekao:

- Ovo je put koji će Badalona slediti da se bori protiv kriminala i postigne bezbedniji grad u kojem stanovnici mogu da imaju mir.Zahvaljujući prisustvu policije koje smo pojačali poslednjih meseci i dobrom radu Urbane garde Badalone, bilo je moguće uhapsiti osobu koja je predstavljala očiglednu opasnost - dodao je on.

Izvor: Srbija Danas/Lavanguardia

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.